tekst uit een folder uit de jaren ‘50Zo’n 60 jaar later is er eigenlijk weinig veranderd.
Het hotel-pension is tegenwoordig een B&B, De drukke verkeersweg is al lang niet meer zo druk, maar in Arcen en bij Rayer is het nog altijd goed toeven!Riant gelegen, rustig en gezellig is Hotel Rayer in Arcen

Met zijn ruime frisse slaapkamers (met warm- en koud stromend water en voorzien van centrale verwarming), gezellige eet- en conversatiezaal, sfeervolle in oude stijl gebouwde herberg met eigen lommerrijke tuin, is dit hotel een ideale gelegenheid voor een rustige onvergetelijke vakantie.

Hotel Rayer ligt in het centrum van Arcen, met in de onmiddellijke nabijheid een rijk gevarieerd ongerept natuurgebied, van uitgestrekte vrije bossen, heide, heldere kabbelende beekjes en rustige vennen.

Arcen ligt 12 km ten noorden van Venlo, aan de oever van de Maas, verwijderd van de drukke verkeersweg Nijmegen-Venlo in een der mooiste gedeelten van Noord-Limburg. Een ideale omgeving om te wandelen en te fietsen.

Na een jaar van inspanning en hard werken is het heerlijk een tijd te verbrengen in een omgeving die zalige rust ademt.

Een verblijf in Hotel Rayer is dan ook een garantie voor een goed genoten vakantie. De maaltijden zijn er eenvoudig, doch uitstekend verzorgd, de prijzen billijk.

Gaarne zullen wij U uitvoerige inlichtingen verstrekken.